Skyblock

Het doel van skyblock is het behalen van een zo hoog mogelijk eiland level. Dit kan je doen door dieren te farmen, te minen en door de events mee te doen. Je kunt ook punten krijgen voor de challanges die je op de server kan doen.

Challanges

Op de server zijn diverse custom challanges gemaakt, deze kunnen worden bereikt door het hakken, breeden en bouwen. Met deze challanges wordt jouw eiland level hoger en hoger.

Weekly Events

Om het leuk en uitdagend te houden op de server, zijn er wekelijks leuke events op de Skyblock, bij deze events kun je leuke items winnen om JOUW skyblock te upgraden.

Updates

Om de speelervaring zo goed mogelijk te houden, updaten wij regelmatig de server, dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe challanges zijn of eventueel later nieuwe starters eilandjes... Alles is mogelijk

Voor iedereen

De Skyblock is een gamemode die geschikt is voor alle leeftijden, er is een active player base waarbij je makkelijk vragen kan stellen als je zelf ergens niet uit komt. En is er geen speler? Dan is er altijd nog een actief staflid dat je vast wel wil helpen!