Minetopia

Het doel van Minetopia is om zo veel mogelijk vastgoed in handen te hebben, je start met 900,- waarna je zelf aan de slag moet om hier meer van te maken. De keuze is volledig aan jouw of je gaat werken of iets voor jezelf start, blijf je in de middenklasse of ben jij een high-end speler die de grootste en duurste villa's beheert? Je bepaald alles zelf in deze op real-life gebaseerde gamemode!

Economie

Op de server ga je zelf geld verdienen door te werken bij een winkel of een eigen bedrijfje te starten, met dit geld kun je kleding en huizen kopen (upgrades) en zo kun je door werken tot een ware miljonair op de server.

Wetboeken

Zoals elke stad heeft, hebben wij op de server ook een officiƫel wetboek, namelijk het wetboek van ManYork. Deze komt in grote lijnen overeen met de Nederlandse wet en is daar dan ook op gebaseerd. Met het commando /wetboek kun je alle wetten en regels doorlezen!

Updates

Om de game leuk te maken zijn er regelmatig updates, zo hebben we bijvoorbeeld elk jaargetij een nieuw kleding seizoen of een nieuw seizoen voertuigen, maar naast cosmetische updates wordt er ook dagelijks hard aan gewerkt om de real-life ervaring zo goed mogelijk te kunnen maken

Voor iedereen

Minetopia is een gamemode die geschikt is voor alle leeftijden, er is een active player base waarbij je makkelijk vragen kan stellen als je zelf ergens niet uit komt. En is er geen speler? Dan is er altijd nog een actief staflid dat je vast wel wil helpen!