Fire-Helpdesk

Hier vindt je de meeste van onze formulieren en contactverzoeken

Insturen Idee


Heb je een idee voor onze server? Klik dan op de knop en stuur jouw idee in!

Aanvragen alt-account

Wil je een alt-account gebruiken op onze server? Dat kan, mits deze goed gekeurd wordt. Vul dit formulier in om een aanvraag te doen voor een altaccount

Aanvragen Alt

Aanvragen 
Herroepingsrecht

Geld terug vragen voor iets wat je hebt gekocht, dat is mogelijk. Vul ons model formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Aanvraag Herroeping

AVG Verzoek

Een verzoek doen om je gebruikers(persoons) gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Vul dan dit modelformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

AVG Verzoek

Permissies Verzoek

Denk je dat je bepaalde permissies mist of zou moeten krijgen? Dien dan hier een verzoek om deze permissies te krijgen. Een van onze hoge staffleden zal je aanvraag beoordelen en de perms zo nodig aanpassen!

Permissie Verzoek

Solliciteren

Wil jij komen werken bij ons bedrijf? Dat kan! Vul het sollicitatie formulier in en wie weet werk jij straks bij Fire-Enterprise/Fire-MC!

Solliciteer nu!

Aanvragen Mediarang

Wil jij video's maken op onze server, en daarbij een media rang hebben? Meld je dan via dit formulier aan om te kijken of je aan de eisen voldoet!

Aanvragen Mediarang

Vragen

Heb je een vraag voor onze staff die niet in de support chat kan worden opgelost? Stuur dan hier je vraag naar ons staff team. Een van onze medewerkers zal dan zo snel mogelijk op je vraag reageren.

Stuur een vraag

Frequently Asked Questions (FAQ)

De meest gestelde vragen aan ons staffteam kun je hier vinden zodat je sneller achter je antwoord kan komen en je dus ook sneller weer vooruit kan!

Naar de FAQ

Verder Contact?

Je kunt verder contact opnemen met ons via:
Telefoonnummer: 085 - 1051193
Whatsapp: 085 - 1051193
Email: [email protected]